Bliv medlem

Medlemmerne er i dobbelt forstand med til at støtte Danske Hospitalsklovnes arbejde. Dels anvendes medlemskontingentet til at finansiere foreningens vigtigste opgaver, nemlig at uddanne og lønne hospitalsklovne. Dels er de mange personlige medlemmer med til at gøre Foreningen Danske Hospitalsklovne til en bred og folkelig organisation.

Det er vigtigt, at vi er rigtigt mange. Med mange medlemmer i ryggen er vi berettiget til at søge om Tips og Lottomidler. Donationer til foreningen bliver fradragsberettiget og endelig slipper foreningen for en række skatter og afgifter.

Summen af det hele er, at vi med dit medlemskab får flere midler til rådighed og dermed kan styrke indsatsen på landets børneafdelinger. Typen og størrelserne på vores medlemstyper fastsættes på generalforsamlingen. 

Vi har to medlemstyper: 

Medlemstype 1
Medlemmer med direkte tilknytning til Danske Hospitalsklovne. Herunder gælder nuværende og tidligere hospitalsklovne, frivillige, bestyrelsesmedlemmer og ansatte i Danske Hospitalsklovne, samt nøglepersoner på landets hospitaler. 

Pris 250 kr. pr. år 

Medlemstype 2
Kan tegnes af alle med interesse i foreningens arbejde. Prisen er flg.: 
75 kr. pr. mdr. 
100 kr. pr. mdr.
150 kr. pr. mdr.

Medlemsskabet giver stemmeret ved foreningens generalforsamling, hvor der foretages bestyrelsesvalg og godkendes budget for det kommende år. 

Du kan også foretage en bankoverførsel til:

Danske Bank
Reg.nr. 3001
Kontonummer 3402274786
Iban nr. dk2230003402274786
Swift kode: dabadkkk
Foreningens CVR er 27150632

I beskedfeltet på bankoverførslen skal du skrive "Medlemskab".3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.