Jeg samler ind fordi: 

Denne indsamling er blevet efterspurgt på min facebookside.
https://m.facebook.com/juliesauktion

Hej. Jeg hedder Julie og jeg er 11 år gammel. Sammen med min mor og far har jeg samlet to hele dyrekort bøger. En til mig og en til min lillebror. Det har Været spændende, og sjovt, og vi har også hjulpet en masse andre med at få fulde bøger. Der er mange ting jeg ikke er gammel nok til at forstå, men jeg forstår godt hvad hele dyrekort balladen har handlet om, og jeg synes da også det var træls, at åbne 20 pakker uden et eneste specialkort, men jeg og mor og far gav aldrig op og så lykkedes det jo. Jeg håber Bilka laver endnu en kampagne næste år, så jeg kan hjælpe min bror med en ny bog igen.

For sagen er den, at jeg synes det var sjovt, mens det stod på at samle kortene. Men jeg kommer nok aldrig til at kigge i den som min bror gør. Så derfor vil jeg gerne bortauktionere min bog, som indeholder alle kort og et diplom, og pengene skal gå til De danske hospitalsklovne, fordi min mor har fortalt at de spreder stor glæde og grin for mange børn, og vi kender selv en leukæmiramt dreng på 5 år, som har glæde af dem når de besøger ham.

Jeg håber I vil Være med :-)

Julie Egerton Bisgaard
15050 kr.
indsamlet
110% Indsamlet af målet
0 kr. 13700 kr.

Støt med din mobiltelefon. SMS teksten DHK 3700 (husk mellemrum) til 1277. Så støtter du Danske Hospitalsklovne med 50 Kr. (+ alm. trafiktakst).

Støt indsamlingen