Hospitalsklovnene siger godnat

Når efterårsmørket falder på, vil vi besøge indlagte børn og give dem en stjernestund og sørge for, at de og deres yndlingsbamser lander trygt i drømmeland. For børn, der er indlagt på hospitalet kan sengetiden være særlig svær. Omgivelserne er uvante, og der er ekstra brug for tryghed, nærvær og ro før de skal sove om aftenen ❤️

I slutningen af oktober og ugerne frem, vil hospitalsklovnene besøge indlagte børn ved sengetid og sige godnat med tryllestøv, godnatsange og eventyrlige historier.

Hjælp os med at gøre det muligt


 

Hospitalsklovnen Luna putter Villum

En aften ved sengetid får indlagte Villum besøg af hospitalsklovnen Luna på Aarhus Universitetshospital. Gitte fortæller her om sønnen Villums godnatbesøg: ”Det havde været en lang dag for Villum, men alligevel formåede Luna at skabe noget helt specielt. Hun skabte tryghed og kærlighed, samt en rar følelse både for Villum, men også for os som forældre, på et tidspunkt hvor vores tanker og træthed fyldte mere og mere. Det var guld værd".

Vær med til at give indlagte børn en ganske særlig oplevelse, som de kan huske tilbage på længe.

 

 

Indsamler vi flere penge end det er muligt at afvikle magiske aftenbesøg for, går pengene til hospitalsklovnebesøg i dagtimerne.