Kan jeg blive hospitalsklovn?

Drømmer om at blive hospitalsklovn? Er du usikker på, om du har det, der skal til? Er du i tvivl om, det er noget for dig? Her har vi samlet lidt forskelligt, der kan være med til at give dig svar på dine spørgsmål.

Der er nogle ting, som skal være på plads for at kunne blive hospitalsklovn.

  • Du skal være mellem 20-65 år
  • Vi skal kunne indhente en ren børneattest på dig
  • Du skal kunne deltage i alle uddannelsens beskrevne elementer (uddannelsesplan med alle datoer kommer i august/september 2018)
  • Du skal have viljen og evnen til at arbejde med dig selv både artistisk og personligt

 

Det er et sårbart felt vi arbejder inden for, så vi kan desværre ikke tilbyde, at du må komme med en af vores hospitalsklovne på arbejde for at finde ud om det er noget for dig. Men går du videre fra 1.optagelsesprøve, vil du få mulighed for at være flue på væggen og komme med en erfaren hospitalsklovn på arbejde, inden 2. optagelsesprøve. 

Informationsmøder

Vi afholder inden næste optag informationsmøder, hvor du også kan blive klogere på klovnemetoden, uddannelsen og hverdagen som hospitalsklovn. Her tegner og fortæller vores artistiske leder Ewan Mackinnon og en af de nuværende hospitalsklovnelærlinge, og så er der selvfølgelig tid til spørgsmål. Vi giver besked via alle kanaler om tid og sted, når vi kender disse.

Mere om Klovnemetoden

Du kan læse mere om klovnemetoden, de værktøjer, som vi bruger i arbejdet og læse om kurser, undervisere og litteratur, som vi anbefaler på siden her.

Videoer om optagelsesprocessen

Eller du kan se en af vores videoer, der giver et godt indtryk af optagelsesprocessen, uddannelsen og hverdagen.

Tilmeld dig mailinglisten

Herunder kan du tilmelde dig vores mailingliste, så vil vi holde dig løbende opdateret, og du får seneste nyt om hospitalsklovneuddannelsen - nederst på siden her.

 

 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.