Støt som virksomhed

Virksomheders gavmildhed er helt central i vores arbejde for at sprede glæde hos indlagte børn i Danmark. I venstrespalten kan du se, hvilke virksomheder vi allerede samarbejder med og om hvad.

Et samarbejde kan indeholde tætte langvarige relationer eller være korte konkrete samarbejder. Ønsker din virksomhed at indgå et samarbejde med Danske Hospitalsklovne, til gavn for os begge, er du velkommen til at kontakte projektleder, Cecilie Schantz på cecilie@danskehospitalsklovne.dk eller 3126 5823

Bliv Klovnesponsor

Ønsker din virksomhed at blive sponsor og støtte vores arbejde med en årlig eller kvartalsvis donation, har vi fem forskellige klovnesponsorater:

Junior Klovnesponsor støtter med kr. 1000 (+ moms) pr. kvartal. Som Junior Klovnesponsor får I jeres navn på vores hjemmeside.

Klovnesponsor støtter med kr. 3.000 (+ moms) pr. år. Som Klovnesponsor får I et diplom som bevis på sponsoratet og jeres logo på vores hjemmeside. Derudover får I et Danske Hospitalsklovne webbanner til at sætte på jeres egen hjemmeside.

Store Klovnesponsor støtter med kr. 6.000 (+ moms) pr. år. Som Store Klovnesponsor får I også et diplom som bevis på sponsoratet og jeres logo på vores hjemmeside. Derudover får I et Danske Hospitalsklovne webbanner til at sætte på jeres egen hjemmeside og en lille Hoptimist til skrivebordet.

Kæmpe Klovnesponsor støtter med kr. 11.000 (+moms) eller derover pr. år. Som Kæmpe Klovnesponsorer får I et diplom som bevis på sponsoratet, jeres logo på vores hjemmeside og et Danske Hospitalsklovne webbanner til at sætte på jeres egen hjemmeside. Derudover får I en virksomhedsprofil, som er en kort beskrivelse om hvad I laver, på vores hjemmeside og en stor Hoptimist til skrivebordet.

MEGA Klovnesponsor støtter med kr. 25.000 (+moms) eller derover pr. år. Som MEGA Klovnesponsor får I et diplom som bevis på sponsoratet, jeres logo på vores hjemmeside og et Danske Hospitalsklovne webbanner til at sætte på jeres egen hjemmeside. Derudover får I en virksomhedsprofil, som er en kort beskrivelse om hvad I laver, på vores hjemmeside og en stor Hoptimist til skrivebordet. Ydermere tilbyder vi et foredrag med en af vores hospitalsklovne én gang årligt. Et foredrag varer 1-1,5 time og kan have forskellige temaer som aftales med den pågældende hospitalsklovn.

I udgangspunktet går alle sponsorater til hele organisationens virke og dermed aflønning af alle hospitalsklovnene rundt i hele landet. Se de forskellige hospitaler, som hospitalsklovnene besøger ved at klikke her

Danske Hospitalsklovnes forpligtelser ved et sponsorat udgør en momspligtig leverance, og sponsoratet tillægges således moms.

Ring til os på 78 77 95 00 eller send en mail til post@danskehospitalsklovne.dk og fortæl os hvilket sponsorat I ønsker at indgå. Sponsorater kan ikke betales via hjemmesiden. 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.