Om Klovneløb

Klovneløb er hyggelige og sociale familieløb, hvor alle der kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst. Det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål.

Til alle Klovneløb vil der være én rute på mellem 1 og 3 km, som er tilgængelig for alle. Derudover vil der til nogen løb være yderligere ruter med lidt længere distancer. 

Det er nu syvende år i træk, der bliver holdt Klovneløb. Løbet har år for år udviklet sig, og hvert år har der kun været flere tilmeldte. Det har været muligt, fordi så mange frivillige og lokale har været med til at få løbet stablet på benene hvert år. Vi kunne ikke gøre det uden dem!

Det koster 60 kr. for børn og 70 kr. for voksne at deltage i et Klovneløb. Af disse går hhv. 48 og 58 kr. direkte til hospitalsklovnenes besøg på børneafdelingerne. 6 kr. går til løbets afholdelse og administration, og 6 kr. går til den lokale arrangør.

Fra februar kan du begynde at melde dig til det eller de Klovneløb, som du har lyst til at deltage i. Tilmeld dig Danske Hospitalsklovnes nyhedsbrev og få besked, når Klovneløb tilmeldingen åbner. 

 

Tak til Klovneløbets landsdækkende sponsorer 2017: 

 3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.