CSR og partnerskaber

Danæg er hovedsponsor i Danske Hospitalsklovne. Samarbejdet består af kampagner, fælles kommunikation og meget mere.  

Lidl er hovedsponsor i Danske Hospitalsklovne. Lidl giver deres kunder mulighed for at støtte hospitalsklovnenes arbejde ved at donere flaskepant og købe julesmåkager. Og så kan kunderne købe næser til hele Danmark's Spred Glæde Dag i alle Lidls butikker. Derudover er Lidl også sponsor for Klovneløbet. 

A-one Solutions leverer Danske Hospitalsklovne’s IT infrastruktur og den daglige IT support. 

BaltNav er en dansk shipping virksomhed som tilbyder innovative transport løsninger for ocean gående søfragt. Fra vores kontorer i København, Istanbul og Sct. Petersborg søger vi at tænke udenfor boxen samt være flexible og competitive overfor vores klienter.

Carletti giver eksponering til Danske Hospitalsklovne på æskerne med pålægschokolade. Hver gang en forbruger køber én æske, donerer Carletti et fast beløb, dog min. 100.000 kr. pr. år.

Cleaning Dolphines hjælper os med at holde vores klovnebil ren og pæn, så vi ser ordentlige ud, når vi besøger hospitaler og øvrige samarbejdspartnere i landet.

Creativ Company er leverandør af kreative ideer og materialer til alle med en kreativ åre. Materialerne til de fine armbånd som bliver solgt til fordel for Danske Hospitalsklovne, kommer fra vores sortiment. Vi er glade for at kunne støtte klovnenes gode arbejde med vores donation.

DrugStars er en App som minder dig om at tage din medicin korrekt hver dag. Når du tager din medicin optjener du point, som du kan omdanne til en donation til f.eks. Danske Hospitalsklovne. På den måde kan du hjælpe - helt gratis - bare ved at tage din medicin.

Vi har støttet Danske Hospitalsklovne med gratis rullegardiner til kontoret. Hos Gardinbus har vi 15 års erfaring, så vi kan yde vores kunder professionel vejledning samt kvalitetsvarer med prisgaranti.

                             

Heidrick & Struggles hjælper os med at sætte det bedst kvalificerede bestyrelses- og ledelsesteam. 

Hempel Fonden støtter Danske Hospitalsklovne. Hempel Fonden har tildelt et beløb til støtte af Danske Hospitalsklovne på Rigshospitalet.

Hoptimist har designet to klovnehopitmister, Bibi Bimble og Bobo Bumble. Når du køber enten Bibi eller Bobo støtter du Danske Hospitalsklovne.

I SCREAM ICE CREAM har indgået et samarbejde med Danske Hospitalsklovne, fordi vi ønsker at støtte op om den gode oplevelse, som Danske Hospitalsklovne skaber. Vi vil gerne støtte indlagte børn og deres familier i en til tider svær tid. I SCREAM ICE CREAM har en klovne-is i vores sortiment, og derfor støtter vi Danske Hospitalsklovne med 1 kr. pr. solgt klovne-is.

Vi støtter både økonomisk og ved at udbrede kendskabet til klovnenes arbejde. Ved at integrere Danske Hospitalsklovne i vores kommunikation, hjælper vi med at flere danskere bliver oplyst om det fantastiske stykke arbejde, som klovnene gør hver dag ude på børneafdelingerne. 

Jydsk Emblem Fabrik hjælper med at producere bagdes til uddeling på hospitalerne, til en god pris. 

Konica Minolta har doneret en multifunktionsprinter til vores hovedkontor. Derudover hjælper Konica Minolta også med andre tryk relaterede opgaver

LINAK A/S har doneret støtte til uddannelse af hospitalsklovne, som skal arbejde på børneafdelingen på Sønderborg Sygehus.

Lirum Larum Leg er en netbutik, der sælger kvalitetslegetøj til børn. Lirum Larum Leg varetager vores webshop, så når du handler de varer som støtter Danske Hospitalsklovne, går hele overskuddet til vores arbejde.

MBK hjælper os med at blive klogere og styrke vores kompetencer, ved at give os plads på nogle af deres kommunikationskurser i København.

Normann Copenhagen er en dansk designvirksomhed med et sortiment bestående af møbler, lamper, tekstiler og tilbehør til hjemmet, der forhandles i mere end 80 lande verden over. Vi støtter Danske Hospitalsklovne med rabat på møbler til kontoret.

OK har oprettet en benzinkort-sponsoraftale med Danske Hospitalsklovne. Det betyder, at du kan tilknytte dit OK benzinkort til Danske Hospitalsklovne. Hver gang du tanker, donerer OK 6 øre pr. liter brændstof til hospitalsklovnenes arbejde. Du skal blot ringe til OK på 70 10 20 33, så er du i gang.

Hospitalsklovne får rabat når de køber deres rekvisitter hos trylleshoppen Pegani.

Pulsoximetershop.dk er en webshop, der tilbyder et stort udvalg af pulsoximetre til sundhedssektoren og private forbrugere. Hver gang Pulsoximetershop.dk sælger et pulsoximeter, støtter vi Danske Hospitalsklovne med 25 kr. til deres beundringsværdige arbejde.

Severin er et kursuscenter med plads til liv og læring. På Severin fokuserer vi på samarbejde og kreativitet. Beliggende i Middelfart med en enestående udsigt ud over Lillebælt og de to broer til Jylland, er Severin et godt sted at mødes.

Advokat Benjamin Lundström deltager i velgørenhedsarbejdet som formand for bestyrelsen for Danske Hospitalsklovne og som juridisk rådgiver på pro bono basis.

Sjøbeck Øl og Vand A/S er et selvstændigt øldepot. Sjøbeck har afholdt flere arrangementer med deres kunder, hvor hele overskuddet er doneret til Danske Hospitalsklovne.

Stickerland støtter DHK, fordi glæde er vigtig – glæde som indlagte børn har brug for. Vi laver fine klovne -tatoveringer til reduceret pris, og håber de får smilene frem. Vi klarer også andre former for tryk-opgaver.

Toptryk Grafisk har siden 2016 støttet Danske Hospitalsklovne og donerer årligt tryksager til en værdi af 25.000 kr.   

Toptryk producerer gratis malebøger til børneinstitutioner og børneafdelingerne på de danske sygehuse, og udgiver i et samarbejde bogen ”Nissernes Julekalender historie”, hvor alt overskud af salget går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne. 

TRASBO er en af Danmarks ældste servicevirksomheder. Vi er specialiseret i rengøring for private og virksomheder, vinduespolering samt vask til kommunalt visiterede borgere. Vi er glade for at støtte de Danske Hospitalsklovne.

Unicom leverer IP-telefoniløsningen til Danske Hospitalsklovnes hovedkontor. 

Hos Vila's Skandinavisk Parykcenter kan du donere dit hår. Danske Hospitalsklovne får 500 kr. pr. kg. hår der doneres. Klik på logoet og læs mere. 

3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.