CSR partnerskaber

Her kan du se og læse om de virksomheder Danske Hospitalsklovne har et CSR partnerskab med. Ønsker din virksomhed også at indgå et større partnerskab med Danske Hospitalsklovne, så kontakt seniorprojektleder Selina Sørensen på selina@danskehospitalsklovne.dk eller 8111 1089 

Danæg er hovedsponsor i Danske Hospitalsklovne. Samarbejdet består af kampagner, fælles kommunikation og meget mere.  

Lidl er hovedsponsor i Danske Hospitalsklovne. Lidl giver deres kunder mulighed for at støtte hospitalsklovnenes arbejde ved at donere flaskepant og købe julesmåkager. Og så kan kunderne købe næser til hele Danmark's Spred Glæde Dag i alle Lidls butikker. Derudover er Lidl også sponsor for Klovneløbet. 

Carletti giver eksponering til Danske Hospitalsklovne på æskerne med pålægschokolade. Hver gang en forbruger køber én æske, donerer Carletti et fast beløb, dog min. 100.000 kr. pr. år.

Creativ Company er leverandør af kreative ideer og materialer til alle med en kreativ åre. Materialerne til de fine armbånd som bliver solgt til fordel for Danske Hospitalsklovne, kommer fra vores sortiment. Vi er glade for at kunne støtte klovnenes gode arbejde med vores donation.

I SCREAM ICE CREAM har indgået et samarbejde med Danske Hospitalsklovne, fordi vi ønsker at støtte op om den gode oplevelse, som Danske Hospitalsklovne skaber. Vi vil gerne støtte indlagte børn og deres familier i en til tider svær tid. I SCREAM ICE CREAM har en klovne-is i vores sortiment, og derfor støtter vi Danske Hospitalsklovne med 1 kr. pr. solgt klovne-is.

Advokat Benjamin Lundström deltager i velgørenhedsarbejdet som formand for bestyrelsen for Danske Hospitalsklovne og som juridisk rådgiver på pro bono basis.

3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.