Kæmpe klovnesponsorer

Vores kæmpe klovnesponsorer er virksomheder der har støttet foreningen med 10.000 kroner i 2017/2018. Her kan du se hvem de er.

Firmaet blev grundlagt i 1948 – og har siden 1986 fungeret under navnet Arne Elkjær A/S. Vi er i dag 17 erfarne medarbejder

Aros Capital Partners er et uafhængigt rådgivningsselskab. Vi tilbyder uafhængig rådgivning og sparring på værdipapirsporteføljer og formuer til vores kunder. Vores kunder vælger os pga. vores erfaring, tilgang og åbenhed omkring deres portefølje inkl. gebyrstrukturen. Vi er ansat af vores kunder – ingen andre.

Barfoed Group er en privatejet ejendomskoncern med mere end 90 års erfaring i drift og udvikling af fast ejendom, og er kendt som en velkonsolideret og visionær virksomhed. Vi arbejder ud fra en klar strategi om at være en stærk samarbejdspartner. Gennem effektiv drift af selskabets ejendomme udbyder vi kvalitetslejemål til konkurrencedygtige priser.

Selskabet Borgervennen er stiftet i 1788 af mennesker med lyst til at hjælpe andre ud fra mottoet ”For at kunne støtte, må nogen give”.

Borgervennen yder støtte hvor behovet er størst – både til enkeltpersoner, specifikke formål og organisationer der har behov for en håndsrækning

Brdr. Møller A/S er en moderne entreprenørvirksomhed, der arbejder med bæredygtige løsninger. Vores kompetencer strækker sig fra fjernvarmeopgaver, byggemodning og kloaksanering til belægningsopgaver, snerydning, vand- og stormberedskab. Vi har også stor erfaring med partnering.

Cicon Timber A/S er et internationalt handelshus, der har specialiseret sig i at source og sælge certificeret løvtræ til den globale gulv- og møbelindustri.

 

Condi leverer et bredt sortiment af fødevarer, køkkengrej og emballage til Konditorier, Konfekture, Hotel & Restaurationsbranchen.

Continental er størst på vinterdæk i Europa. Hos Continental Dæk Danmark A/S er vi 33 højt kvalificeret medarbejdere, der varetager salg- og markedsføring for hele Danmark.

 CUBUS.nu er et innovativ arkitektfirma med fokus på bæredygtighed og procesoptimeret bygningdesign.

"Arkitektur med holdning"

Vi udvikler intelligent kommunikation til Sundhedsvæsnet med speciale i landsdækkende softwareløsninger, som vi selv drifter.

Vi har udviklet Web-Patient til patienter til formidling og deling af oplysninger mellem patient, praktiserende læge og andre parter, som samarbejder om patientens helbred.

Vi er arkitekten bag infrastrukturen af laboratorierekvisitioner i WebReq, som er et rekvireringssystem til speciallæger, læger og hospitaler over hele Danmark.

Dominus er et af Nordeuropas største Honeywell systemhuse. Vi leverer komplette løsninger indenfor styring og automatik af lys, varme, køl og ventilation.

Ed-data A/S er total leverandør af IT-løsninger til erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner. Vi repræsenterer alle de anerkendte mærkevareprodukter og et omfattende katalog af konsulentydelser og specialister. Vores fornemmeste opgave er, at gøre det nemt at handle IT og selvsagt til den rigtige pris!  

Enghouse Interactive leverer fleksible og skalerbare løsninger til kundekommunikation. Vores løsninger giver virksomheder og organisationer mulighed for at kommunikere med deres kunder efter egne ønsker, hurtigt, effektivt og succesfuldt. 

Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S, dagligt kaldet FEAS, er et datterselskab af Aarhus Universitets Forskningsfond. FEAS har en ejendomsportefølje på ca. 115.000 kvm. erhvervslejemål og udlejer til Aarhus Universitet og private virksomheder, herunder innovationsmiljøer.

Alle danskere kender KiMs som leverandør af chips og snacks i høj kvalitet. Poserne fra KiMs møder du i dag stort set i enhver dagligvarebutik over hele landet.

Kosan Crisplant er en projektorienteret virksomhed, der leverer udstyr, anlæg og systemer til fyldning og vedligeholdelse af gasflasker, samt tilbyder after-sales og engineering service, facility management, og salg af gaskomponenter.

K.P. Maskinhandel er beliggende på Tømmervej 1 i Børkop og kan kontaktes på telefon 51284424. 

Landal GreenParks har fem ferieparker i Danmark beliggende i Jylland. Landal Seawest, Landal Søhøjlandet, Landal Ebeltoft, Landal Rønbjerg og Landal Grønhøj Strand.

I hele Europa har Landal GreenParks 85 parker som ligger i naturskønne omgivelser med sjove aktiviteter for hele familien. Ferie midt i naturen

Larsen Agentur er dansk distributør af nogle af de bedst sælgende mærker indenfor herrebeklædning.

Vi udføre alle opgaver inden for malerfaget, små som store, og står tilrådighed med vejledning om farver, priser og vedligehold, mm. 

Parker Hannifin er verdens førende inden for ”Motion & Control” teknologier. Ved hjælp af vores tekniske ekspertise og brede vifte af teknologier er Parker med til at løse verdens største tekniske udfordringer og bl.a. forbedre livskvaliteten for mennesker overalt i verden.

PBN AS udvikler, konstruerer og fremstiller specialudstyr og maskiner, der er kendetegnet ved høje krav til kvalitet og teknisk kompleksitet.

PICit arbejder med udvikling, implementering og drift af informationslogistiske løsninger til transport-, logistik og offshore branchen. Vi støtter klovnene, fordi de giver børnene en tiltrængt adspredelse og hjælp i en eller træls situation eller hverdag.

QuickPot er en dansk ejet kæde med 28 full-service autoværksteder fordelt over det mest af Danmark.
Vi løser alle opgaver i forbindelse med service og reparation af personbiler. 

Sparekassen Kronjylland blev grundlagt i 1829 og beskæftiger i dag cirka 600 medarbejdere fordelt på 42 afdelinger.

Stibo blev grundlagt i 1794. Gennem årene har vi udviklet os fra at være et traditionelt trykkeri til at blive en moderne og avanceret virksomhed, der udmærker sig inden for grafiske processer, produktion og software. 

Triolab sælger IVD-udstyr primært til sundhedssektoren. Vores produkter omfatter især instrumenter og test til brug inden for forskellige laboratoriespecialer, og hertil tilbyder vi rådgivning, sparring, support og teknisk service.

Valcore A/S er en professionel konsulentvirksomhed, der har specialiseret sig i Microsoft Dynamics CRM. Vi tilbyder pakkeløsninger, med faste rammer og faste priser, der dækker de fleste virksomheders behov til en CRM løsning. 

Affordable Danish lighting design delivered compact.

Rengøring med hjertet – det er essensen af Yding Gruppen. Vi er passionerede og engagerer os i vores kunders forretning. Vi løser nærmest alle tænkelige serviceopgaver for vores kunder.

Rådgivning og salg af hjælpemidler til forebyggelse og lindring er omdrejningspunktet i Zibo Athene. 
Kompetence giver tryghed og som kunde hos os har du adgang til vores kompetencer, den nyeste viden og de bedste produkter inden for vores kerneområder.

3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.