Megasponsorer

Vores MEGA klovnesponsorer er virksomheder der har støttet foreningen med et større beløb i 2016/2017. Her kan du se hvem de er.

Delfi Group specializes in delivering Electronic Manufacturing Services (EMS) and electronic assembly solutions.

Fagerberg er et handels- og ingeniørfirma med et bredt program indenfor ventiler, instrumenter, analyse, sikkerhed og service. Vi er glade for at kunne støtte Danske Hospitalsklovne i deres vigtige arbejde.

Fischer Medical er en 100% danskejet virksomhed. Vi har primær fokus på salg af instrumenter og implantater til ortopædkirurgi og gynækologi. Vi har specialiseret os i elektiv kirurgi, og repræsenterer anerkendte leverandører fra hele verden. Leverandørerne vi repræsenterer er kendt for høj kvalitet, samarbejde og innovation.

Meyerdonations formål er at uddele legatportioner og donationer til projekter, der henvender sig til, omhandler eller vedrører børn og unge og disses forhold, med primær fokus på Aarhus og det østjyske område. Det kan være til sociale og kulturelle formål, til børne- og ungeaktiviteter, uddannelsesformål, til humanitært arbejde, historiske projekter samt til almenvelgørende formål. Donationer og ydelser kan ske til både personer og til institutioner inden for almenvelgørende eller almennyttige områder.

Nordbyens Energi & VVS A/S er din loyale samarbejdspartner indenfor alle typer installationsvirksomhed. Vi leverer totalløsninger indenfor energikilder, VVS, ventilation og blik.
Vi er glade for at kunne støtte hospitalsklovnenes fantastiske arbejde.

OneMed giver dig én indgang til medicoprodukter. Og én medspiller til at sikre de bedste medicoløsninger. Som en del af OneMed Group, er vi i dag Nordens førende leverandør af medicoprodukter. Vores kunder er hhv. kommunale, regionale og private.

Sjøbeck Øl og Vand A/S er et selvstændigt øldepot. Sjøbeck har afholdt flere arrangementer med deres kunder, hvor hele overskuddet er doneret til Danske Hospitalsklovne.

Vestergaard Konstruktion tilhører en ny generation af byggefirmaer. Vi bygger parcelhuse baseret på kvalitet, ærlighed og faglig stolthed. Vores hjerter banker for godt håndværk og flot finish.

Vestjylland Forsikring er et regionalt forankret og kundeejet selskab. Hver gang vi får en ny kunde, får vi en ny medejer. Det betyder, at vi arbejder for kundernes tilfredshed, og derfor får kunderne vores fulde opmærksomhed. Vores værdier har rod i den midt- og vestjyske kultur. Vi holder ord, vi finder fornuftige løsninger og siger tingene, som de er. Det er nok også derfor, at vi har Danmarks mest tilfredse kunder (EPSI Rating 2016 – landsdækkende undersøgelse af kundetilfredshed).

3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.