Book vores forestilling "Hurlumhej Hospitalet"

Hvad sker der, når 2 hospitalsklovne får fat i dygtige Doktor Rasks kuffert?

Danske Hospitalsklovne har produceret børneforestillingen Hurlumhej Hospitalet, der med poesi og humor lader børn uden for sygehuset opleve hospitalsklovnenes arbejde. Forestillingen henvender sig til dagsinstitutioner og folkeskoler (indskoling). 

I forestillingen møder vi hospitalsklovnene Vilma og Veranda, som på deres røde cykler drøner rundt til børnehaver og skoler for at tjekke om sundheden er i top. De har taget den dygtige Doktor Rask og hans lægekuffert med  så intet kan gå galt. I hvert fald Ikke før Vilma og Veranda glemmer at fortælle Doktor Rask, hvor de skal hen! Der står de to hospitalsklovne alene med alle børnene – og en magisk dragende lægekuffert fyldt med seje lægeting. Og så begynder legen…

Små børn stifter bekendtskab med hospitalet

Danske Hospitalsklovne ønsker at hjælpe børn hele vejen igennem deres sygdomsforløb  også inden de måske oplever at blive syge og indlagt på hospitalet. Børneforestillingen Hurlumhej Hospitalet er en del af dette arbejde. Her kan børnene uden for sygehuset møde hospitalsklovnen og mærke, at det er en ven.

"At se børneforestillingen Hurlumhej Hospitalet med hospitalsklovnene, var en rigtig sjov og lærerig oplevelse for børnene. Specielt de røde kufferter og deres indhold var spændende. Det var skægt at se, hvordan hospitalsklovnene forvandlede de sære og lidt skræmmende hospitalsinstrumenter til noget genkendeligt og fantasifuldt. Fx da en kirurgs mundbind blev til en faldskærm og en iltmaske blev til en rumdragt. Børnene fik på en sjov og klovnet måde et indblik i hospitalets univers og det at blive syg – noget som mange børn oplever, men som det kan være svært at tale om. Efterfølgende fik vi mange gode snakke med børnene om deres oplevelser med sygdom og indlæggelse. Nogle har prøvet det selv, eller de har oplevet nogle kammerater eller noget familie være på hospitalet. Nu ved vores børn, at der findes hospitalsklovne på hospitalerne – og det er jo en dejlig tanke, hvis de en dag bliver syge og skal indlægges”.
– Nelly Adamsen, pædagog, Den integrerede institution Trekløveren

Book jeres forstilling nu

Forestillingen spiller august-december 2017. Book allerede i dag en forestilling til jeres børnehave eller indskoling. Det tilhørende undervisningsmateriale får du tilsendt pr. mail, når du booker en forestilling. Undervisningsmaterialet kan anvendes både før og efter forestillingen.

Prisen er fra 2500 kr., inkl. medfølgende undervisningsmateriale. Kontakt Karina Krægpøth på tlf. 28 35 36 43 for mere information og booking.3 gode grunde til at støtte allerede i dag

  1. Vi når halvdelen af alle indlagte børn.
  2. Hjælp os med at nå flere.
  3. Spred glæde blandt sygdomsramte børn i hele landet.